Friday, February 12, 2010

seminggu di kamsis..

ahad lpas aiza dh msk kamsis blik bg sem 2 ni..
excited gile dpt duk kamsis blik..
heheh..
lg2 dpt blok yg sme mse sem 1..
blok yg pling meriah n appy sgt..
dlm excited tu penat gak coz kmas blik n yg pling penting bnyak gak brang aiza trtinggal kt umh sewa lg..hahah...
lpas siap kmas blik terus tido coz penat gile kut...
esk pi class x yah nk mmikirkn tntang bus lg coz jln kaki jer..
heheh...

ari 1st kt kamsis rse mcm bosan la gak coz x ade ape plak nk wat...
tp mlm selasa ari isnin tu ade prjumpaan blok n mlm tu gak ade prjumpan prs yg dsayangi...
so,aiza dtg lmbat skit wak2 prjumpaan blok..
udah la aiza n atin lapo gile wak2tu,lpas tu tnpa segan n silunya aiza n atin msg abg haidir srh belikn burger n ktorang..
mmg segan tp fkir lapar sgt tu yg mntak tlg...
lame kut prjumpaan tu coz plih ajk n yg pling 'bestnyer' aiza dpilih jd penlong ketua aras...
sabar je ngan akak2 senior tu..
mlm tu bru la aiza tau,sume nyer senior n akak2 intergrasi je yg duk blok tu...
dh lme tu abg haidir cll nk bg burger,aiza n atin pun mntak kbenaran kata nk ambik brg..
sian abg din n abg haidir tunggu ktorang..
ape2 pun thanks kt abg din,abg jeff n abg haidr coz nk belikn burger utk ktorang 2 yg gedik ni..
heheh..mcm pelik pun ade kn,beli burger 2 jer tp smpai 3 org yg trlibat...
minggu ni3 kali ade kuliah maghrib,sronk gak dgr cramah coz dh lme x dgr...
n mlm khamis arirabuari tu ade prjumpaan ngan ustaz mior...
ustaz mior bgtau praturan kt plajar pompuan ni...
sbb pompuan skang ni kn degil skit trmasuk la aiza ni kut..erm..
x ssh pun nk ikut praturan kamsis,so arap sume patuh la ekk...
same je mcm kte jaga dri kite kt luar...
n yg pling penting aiza arap blok kte sntiasa aman n happening mcm sem lpas...
huhuhu....







v1:miss the moment...heheh...

1 comment: