Monday, December 26, 2011

MaGiKaL MoMeNtS WiTh LiPiCe

Assalamualaikum w.b.t

Magical Moment with Lipice

Tadaaaaa....here the story :-)
Lipice...sebut je nama sume org akn tahu,utk kcntikan serta mnjaga bibir setiap pengguna terutama kaum hawa..semua orang ade cerita tersendiri mengenai pngalaman yang menakjubkan serta magika bersama lipice..begitu juga dengan ROHAIZA MOHAMAD SOM...



Serlahkan Senyuman Bibirmu


Secara jujurnya aiza bukanlah seorang remaja yang bergaya or bermake-up..aiza hanya seorng remaja yang simple shaja.wlaupun dikelilingi dengan kawan-kawan serta saudara mara yang sme uptodate n bergaya..sampai lah stu masa,aiza sedar yang setiap perempuan  ingin kelihatan cantik dan lebih-lebih lagi aiza sebagai student marketing mestilah tampak konfiden dan penampilan yang kemas dan menarik.Sewaktu menjalani latihan industri, aiza sedar sebagai seorng marketer kte perlu tampak menarik untuk bertemu dengan pelanggan.dan dari situ bermulalah penggunaan lipice dibibirku ini..hehe..lebih-lebih lagi produk lipice mampu melindungan bibir kita dari snaran uv dan mngelakkan bibir kte tampak kusam serta pecah2 terutama ketika aiza bekerja diluar sewaktu bertemu pelanggan..dengan bibir yang tampak menawan dpt manaikkan konfden ktka bertemu pelanggan. :-)




before n after :-)

next moment with lipice lepas start semester ...walaupun mcm x selesa bila ada yang berkta itu ini tp perubhan tu bukan untuk keburukan tp kebaikan juga kan.bila kte tampil kemas dan menarik maka secara x langsung timbul semangat luar biasa untuk yakin berdepan dengan org ramai ataupun membuat presentation.for sure sebagai seorng marketer kte perlu sentiasa murah dengan senyuman  jadi dengan Lipice aiza lebih yakin dan smangat untuk sentiasa memberikn senyuman kepada sesiapa sahaja.



Kenangan manis bersama buat iklan radio Lipice...cubaan brpuluh2 kali..:-)

Lipice sentisa berada dihati maka untuk sem ni shaja 2 task yg lecturer bagi aiza plih Lipice sbagai rujukan..yang pertama iklan radio dan yang kedua poster iklan..Membuat iklan radio mengenai lipice membuat aiza bersama teman baik aiza menonton iklan Lipice disamping membuat rujukan mngenai produk Lipice juga..skearang bukan shja pengguna lipice malah tahu dengan lebih mendalam mngenai Lipice.satu malam dihabiskan bersama rakan dan hanya mempperkatakan tentang.......LIPICE..such a great moment with laugh dan akhirnyer lahirlah satu iklan radio mengenai Lipice...wlaupun singkat tp ia sungguh bermakna bagi aiza..


video
           Hasil Iklan Radio Lipice kami

The most Magikal Moment with Lipice bagi aiza pada 11 dec 2011...Lipice Pink Party with Lisa Surihani!!!!!!!!

Lipice Pink Party With Lisa Surihani

Antara kenangan yang manis bersama Lipice serta Lisa Surihani yang begitu cantik serta kawan-kawan baru yang semuanyer happening dan sempoi..dan ia merupakan saat magika buat aiza kerana pengalamn n kenangan ini aiza lalui bersam insan tersayang iaitu my lovely n adorable cousin,Naura Nadira Khairuddin..thank u so muck n luv u always.Saat sebelum ,semasa,dan selepas Lipice Pink Party with Lisa Surihani sungguh bermakna buat kami berdua as a bff but for us its BCF (best cousin forever).semua tentang Lipice dan Pink,dan sntiasa Lipice ...Melihat semua gadis pada hari itu yang semuanya bergembira dan senyuman yang tidak lekang dari bibir serta sentiasa yakin dalam penampilan mereka menunjukkan betapa bahagianya dan bermaknaya Lipice buat kami semua..Its the Magika Moment With Lipice...


Sweet moment with Lisa Surihani :-)


Senyum..x perlu kata apa-apa..hehe..



                           

Best Cousin Forever



with lovely Lisa Surihani n Cute Zoey :-)





 Walaupun tidak mngenali antara satu sama lain tapi semuanyer bergembira dan juga saling membantu ,bekerjasama dan memberi semngat antara satu sama lain..party yang begitu menari dan penuh dengan keseronokan.



*SENTIASA YAKIN DENGAN DIRI SENDIRI*


*CUBALAH LIPICE DIBIBIRMU,
PASTI MERASA KEAJAIBANNYA*